Da jeg altid arbejder med det nyeste, der finde inden for hjemmesider.. er det naturvis en leg at få en moderne video ind på de sider jeg er ansvarlige for og er ikke noget der kræver lange og indviklede koder.. og det at bruge en video fra youtube.. kræver ikke mere end kopier og indsæt..

Normalt vil jeg ikke anbefale at bruge video’s fra Facebook da kvaliteten er for dårlig det gælder i øvrigt for al det grafiske indhold der er på Facebook det er ikke egnet til at blive gengivet på andre medier.

I det ovenstående klip viser jeg hvordan jeg gør .. og det tager ikke mange sekunder at lave et ind læg med en video på.. jeg akl gøre opmærksom på at de kun virker på de WordPress sider der bruger standard editoren Gutenberg

når du vi indsætte et filmklip fra Youtube åbner du det i en ny fane finder det klip du vil bruge marker linket i din internet browser og på kopie se billedet, herefter går du tilbage til den side du vil indsætte det på højre klikker der hvor du vil indsætte din film og vælger indsæt eller bare Ctrl V på tasteturet.

Når du er færdig med din artikel og har valgt kategori og skrevet et par nøgleord indsat en fremhævet billede så er du klar til at udgive..

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Hej
få et tilbud,

Få lidt flere info?

Skriv til mig