Det er let og hurtigt at komme i gang med at skrive et indlæg på hjemmesiden.. det er lettest hvis du i forvejen har skrevet teksten i et tekst dokument.. som du bare kan kopier og indsætte.

Du starter med at logge ind på din hjemmeside.. i toppen klikker du på tilføj, her er WordPress sat op til at du nu vil lave et blogindlæg / nyhed.. så det er bare at starte med titlen.. vælg en beskrivende title..

Skriv nu dit indlæg.. og klik på dokument oppe til højre, og væg kategori eller opret en ny kategori, det er også en god ide at indsætte et par tags.. dvs. nøgle nøgle ord, det fremhævede billede er med til at gøre din artikel lækker og indbydende og det er slet ikke så svært at have med at gøre.

tjek videoen neden for her ser du en artikel blive til på 4 minutter.. uden brug af mystiske koder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
okt
5
man
18:30 Opstart af ny hjemmeside Frivilligcenter Herning - Fredensgade 14
Opstart af ny hjemmeside Frivilligcenter Herning - Fredensgade 14
okt 5 kl. 18:30 – 21:30
For full details, including the address, and to RSVP see: https://www.meetup.com/WordPress-Meetup-Herning/events/273100117 Vi starter en ny side helt fra bunden installation valg af tema og plugins hvad er bedst. Jeg tager …
okt
6
tirs
16:00 WordPress 5.5 Dokk 1 - Hack Kampmanns Plads 2
WordPress 5.5 Dokk 1 - Hack Kampmanns Plads 2
okt 6 kl. 16:00 – 20:00
For full details, including the address, and to RSVP see: https://www.meetup.com/WordPress-Aarhus/events/273156188 Details Hej alle Wordpress Aarhus. De kommende møder er der lidt restriktioner på [COVID 19] og derf…

Hej
få et tilbud,

Få lidt flere info?

Skriv til mig