Hvad koster det at have en hjemmeside hos mig!

Jeg har valgt at støtte op om det frivilligt arbejde.. derfor kan jeg også starte en hjemmeside for dig og din senior klub. Måske har du allerede deltaget i et kursus gennem ældre sagen for at lære lidt om hjemmesider.. Måske syntes du at det var lidt kompliceret.. og der var måske lidt du ikke lige fik fat i .. Kan du sende en SMS eller skrive en email .. så kan du også let lærer at bruge vores system.

Jeg plejer at indlede mine kurser med at sige.. den eneste kode jeg bruger er mit login.. jeg har kogt det hele lidt ned og lavet en lavet en løsning … der er enkelt at bruge … som ikke koster meget at ved ligeholde.. Det er også der for jeg kan tilbyde jer et ekstremt billigt produkt, der kan rigtig meget.

Jeg tilbyde en seniorløsning, der siger kom i gang med din nye hjemmeside for kr. 500,00, med årlig driftomkostninger kr. 200,00.. Det er rigtig billigt.. og det med domæne navn.. vi har et .. der lyder xxxx.dansk-senior.dk. Har jeg fanget din interesse eller vil du bare lige vide lidt mere ,,, så kan jeg fanges på 2764 8103…

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
sep
21
man
19:00 Google kalender for begyndere online link kommer senere
Google kalender for begyndere online link kommer senere
sep 21 kl. 19:00 – 20:30
Lær at bruge google kalenderen det er super stærkt værktøj der kan bruge på alle platforme, men bliver ofte overset da det er så enkelt at bruge..når det først er sat op.På dagen gennemgår vi …

Google kalender for begyndere Læs mere »

okt
5
man
18:30 Opstart af ny hjemmeside Frivilligcenter Herning - Fredensgade 14
Opstart af ny hjemmeside Frivilligcenter Herning - Fredensgade 14
okt 5 kl. 18:30 – 21:30
For full details, including the address, and to RSVP see: https://www.meetup.com/WordPress-Meetup-Herning/events/273100117 Vi starter en ny side helt fra bunden installation valg af tema og plugins hvad er bedst. Jeg tager …
okt
6
tirs
16:00 WordPress 5.5 Dokk 1 - Hack Kampmanns Plads 2
WordPress 5.5 Dokk 1 - Hack Kampmanns Plads 2
okt 6 kl. 16:00 – 20:00
For full details, including the address, and to RSVP see: https://www.meetup.com/WordPress-Aarhus/events/273156188 Details Hej alle Wordpress Aarhus. De kommende møder er der lidt restriktioner på [COVID 19] og derf…

Hej
få et tilbud,

Få lidt flere info?

Skriv til mig