Hvad koster det at have en hjemmeside hos mig!

Jeg har valgt at støtte op om det frivilligt arbejde.. derfor kan jeg også starte en hjemmeside for dig og din senior klub. Måske har du allerede deltaget i et kursus gennem ældre sagen for at lære lidt om hjemmesider.. Måske syntes du at det var lidt kompliceret.. og der var måske lidt du ikke lige fik fat i .. Kan du sende en SMS eller skrive en email .. så kan du også let lærer at bruge vores system.

Jeg plejer at indlede mine kurser med at sige.. den eneste kode jeg bruger er mit login.. jeg har kogt det hele lidt ned og lavet en lavet en løsning … der er enkelt at bruge … som ikke koster meget at ved ligeholde.. Det er også der for jeg kan tilbyde jer et ekstremt billigt produkt, der kan rigtig meget.

Jeg tilbyde en seniorløsning, der siger kom i gang med din nye hjemmeside for kr. 500,00, med årlig driftomkostninger kr. 200,00.. Det er rigtig billigt.. og det med domæne navn.. vi har et .. der lyder xxxx.dansk-senior.dk. Har jeg fanget din interesse eller vil du bare lige vide lidt mere ,,, så kan jeg fanges på 2764 8103…

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Hej
få et tilbud,

Få lidt flere info?

Skriv til mig